Bowling World CUP 2015 Las Vegas

Bowling World CUP 2015 Las Vegas

Bowling World CUP 2015 Las Vegas

QubicaAMF va organiza Bowling World Cup in Las Vegas, SUA in locatia - Sam’s Town in perioada 13 - 20 Noiembrie 2015.

Sam’s Town va gazdui pentru a doua oara in 50 de ani evenimentul care va avea loc in noiembrie 2015, intr-un centru de bowling cu 56 de linii, cu echipament de top (BES X Scoring & Management System ), singurul scoring cu Entertainment din lume. Este creat sa asigure un joc competitional la orice nivel, permite jucatorilor sa si consulte statisticile de joc, live pe consola Super Touch.In timpul jocului, prin Online Scoring se pot urmari rezultatele in timp real, ce jucatori joaca si pe ce linii, iar cu optiunea FACEBOOK pot fi conectati cu prietenii lor.

Locatia, cu siguranta va genera interes printre jucatori si spectatori. S-ar parea ca se va depasi numarul de 95 de tari participante la Campionatul Mondial de Bowling din Singapore, din 2004.


QubicaAMF este fondatorul si organizatorul Bowling World Cup, cel mai mare eveniment sportiv anual ca numar de tari participante. Cu sediul principal si fabrica in Richmond, Virginia, SUA si biroul european la Bologna, compania ofera solutii la cheie pentru centre de distractie pentru intreaga familie. Cu birouri in peste 10 de tari si cu distribuitori ce acopera 95 de tari, cu peste 10,000 centre instalate la nivel mondial, avand echipa cea mai mare in cercetare si dezvoltare, cu siguranta este liderul mondial in domeniu.


Distribuie acest articol:
Lista completa

Articole similare: