Despre noi

Calitatea serviciilor este cea mai mare realizare a noastra

Suntem DISTRIBUITORI AUTORIZATI (EXCLUSIV) ROMANIA pentru QubicaAMF Wordwide, cel mai mare producator de echipament de bowling, cat si pentru firmele de renume ce produc simulatoare video si alte jocuri distractive (SEGA, NAMCO, LAI, EyeClick, Cogan, IE Park, BAYTEK ).
Cumparatorii produselor noastre pot confirma seriozitatea de care am dat dovada, cat si calitatea echipamentului. Angajatii nostri au fost instruiti si scolarizati in acest domeniu de activitate. Detinem certificarile ABC, WIBC si ISO 9001 pentru accesoriile si produsele oferite.

Calitatea serviciilor este cea mai mare realizare a noastra.
Obiective principale : solutii pentru fiecare beneficiar in parte privind configuratia in functie de indicii de zona, concurenta, potential de amortizare, etc. Instalatiile sunt aprobate si omologate de Federatia Americana de Bowling, ceea ce asigura cel mai inalt standard calitativ. Simulatoarele vin cu stampila "CE Compliant".

Oferta de SERVICE, include garantie si post-garantie, manuale de instructiuni privind intretinerea masinilor automate si a liniilor de bowling, training, marketing si management, asistenta 24/7, modernizari si restilizari, accesorii si parti de schimb livrabile in maxim 24 h.

De ce să alegeți RomBowling (QubicaAMF) pentru afacerea dvs?
Investiția în afacerea cu bowling va fi una dintre cele mai profitabile decizii pe care le veti face vreodată. Aveti incredere în experții de la QubicaAMF. Iată si de ce: cu cel mai bun produs din industrie și cea mai vasta linie de produse de ultima generatie, sisteme marketing & management, divertisment pentru toate varstele, mobilier și soluții mini-bowling, QubicaAMF are cea mai buna selectie de echipamente pentru centrele de distractii de pe piata, cu tot ce aveti nevoie pentru a începe o afacere in domeniu.Începând cu pinspotter-ul automat în 1946, departamentul nostru R & D, cel mai mare din industrie, a adus un flux constant de idei noi pentru a avansa in sportul de bowling. Am finalizat peste 10.000 de instalatii de bowling în peste 90 de țări. Și, noi vă putem ajuta să începeti cu succes o afacere cu piste bowling sau sa dezvoltati un centru de agrement pentru intreaga familie.
Suntem numărul unu in resursa pentru centre de amuzament, planificarea de afaceri, consiliere, servicii și echipamente. Cu instalari premiate, QubicaAMF oferta modele de centru de bowling de profit, extrem de funcționale si cu un design uimitor. Multe pur și simplu îți taie răsuflarea, de asemenea, și-au atras premii de top din întreaga lume. Oferim service și asistență locală, fiind autorizati pentru Romania, Moldova, Ucraina si Bulgaria.Dacă sunteți interesat de construirea unui centru de bowling, de la faza de proiect până la serviciile post-vânzare și asistență, nu veți găsi o prezență globală mai cuprinzătoare si receptiva ca a noastră. Avem birouri directe in 15 tari.
Distribuitori in peste 30 de tari, acoperind majoritatea partilor globului.

Tehnicieni și instalatori pentru a vă ajuta în jurul lumii . Iar in Romania, am instalat piste de bowling in 90% din judetele tarii.

Pornirea unei afaceri cu piste de bowling este un proiect valoros. Veti fi multumiti pentru că ati colaborat cu QubicaAMF/RomBowling.

Calitate

RomBowling ofera doar produse de inalta calitate, recunoscute mondial, durabile si de incredere, de la parteneri cu birouri in peste 80 de tari, pe care ii reprezentam in Romania, Moldova, Bulgaria si Ucraina. Produsele sunt fabricate in Richmond, Virginia, SUA si respecta criteriile impuse de Federatia Americana de Bowling, USBC, ABC, FiQ, TUV Germany, CE Compliance.

Experienta

RomBowling este activ in Europa din 1997, reprezentand solutia cea mai avantajoasa privind produse profesionale de bowling si accesorii, jocuri distractive si simulatoare pentru locuri de joaca, la costuri reduse de achizitie si intretinere. Detinem certificate ABC, WIBC, si ISO 9001 pentru produsele si accesoriile oferite. Inginerii nostri au instalat mii de piste in Europa, Orient, Asia, cat si pe vase de croaziera (MSC, Norvegian).

Support si pregatire

Angajatii nostri au fost scolarizati in fabricile din
SUA ( Richmond, Virginia ) si din Bologna, Italia, centrul tehnic European. Au obtinut certificate de ingineri autorizati pentru a instala si intretine aceste echipamente, oferind suport tehnic 24/7. Echipa este aceeasi, din 1997, si asta spune totul.

"DISTRIBUITORI AUTORIZATI (EXCLUSIV) ROMANIA pentru QubicaAMF Wordwide"

Sediu principalBrasov, Romania

Telefon0722 72 70 72

Skyperombowling

FacebookLike US

Colaboratorii nostri