Bowling World Cup 2016 - va fi in Shanghai, China

Bowling World Cup 2016 - va fi in Shanghai, China

Bowling World Cup 2016 - va fi in Shanghai, China

RomBowling e incantat sa anunte ca a 52-a Cupa Mondiala de Bowling ( 2016 ) va avea loc in Shanghai, China, din 14 Octombrie pana pe 23 Octombrie. Anuntul a fost facut la petrecerea dupa ce turnamentul de anul acesta s-a incheiat, in Las Vegas, si a fost urmat de un dans al "Dragonilor Chinezi".

Cel mai modern oras din China - dar si cel mai populat - are foarte multe de oferit vizitatorilor, de la decoratiunile traditionale chineze ale "Yu Garden" pana la impresionantul turn al televiziunii, cea mai inalta cladire din China. Shanghai are o istorie interesanta si multe destinatii culturale. "De vazut" este Bund - zona raului Huangpu din centrul orasului.

Hao's Bowling a fost deschis in Septembrie 2015 si este unul din Centrele Nationale de Antrenament ale Chinei, facand parte din CBA ( Chinese Bowling Association ). Centrul are 24 de linii si este echipat cu ultimul tip de scoring ( BES X - Bowler Entertainment System ) - ce va asigura un turneu impecabil, cu rezultate rapide si scoring online live. Hao's Bowling este situat in centrul orasului, cu multe oportunitati de shopping.

David Chiang, distribuitorul QubicaAMF’s in China, a spus: “Aceasta este a doua oara cand Bowling World Cup va avea loc in China si stiu doar ca toata lumea va fi impresionata la maxim de orasul vibrant, Shanghai.”

Distribuie acest articol:
Lista completa

Articole similare: